Ritmica vzw 


Ritmica vzw is een school voor kinderen met een mentaal/motorische beperking met specifieke onderwijsbehoeften. Omdat er steeds behoefte is naar vernieuwend materiaal is er een koekjesactie opgezet om 1600€ euro in te zamelen voor de MOTORIEKdozen.

MOTORIEKDOZEN

De fijne motoriekdoos is een verzameling van fijn-motorisch oefenmateriaal. 
Deze materialen worden gecombineerd met de motoriekborden om de handvaardigheid te stimuleren.

STEUN RITMICA

Ritmica heeft het bedrag voor de motoriek dozen op minder dan 2 weken bij elkaar gekregen door de verkoop van de koekjes 'Helpende Handjes' 

NIEUWSJES

Dankzij jullie steun werden de MOTORIEKDOZEN aangekocht! Hierbij het levende bewijs ;-)

 Oprichting van ons eigen bakatelier


We brachten een gepatenteerd ambachtelijk koekje op de markt waarmee financiële middelen ingezameld kunnen worden door verenigingen, instellingen woonzorghuizen, scholen en indviduen. Het is een super lekker ambachtelijk koekje dat gebakken zal worden door mensen met’ bijzondere’ sterktes op een geïntegreerde manier. We werken samen met Belgische bedrijven en dragen een ‘local policy’ en een ‘no plastic policy’ hoog in het vaandel. Help jij ons mee met de aankoop van onze Rotatieoven? Koop dan nu met jou bedrijf, vrienden, familie massaal onze koekjes. Zo help je samen met ons om mensen met een beperking op een fijne manier tewerk te stellen in de toekomst in ons bakatelier. Vorig jaar verkochten we op een maand tijd 50.000 koekjes waarmee we reeds veel toestellen in tweedehands hebben kunnen aankopen. Nu willen we volledig gaan voor onze nieuwe oven. Een kwalitatief en professioneel onderdeel dat enorm belangrijk zal zijn in ons bakatelier. 

OPRICHTING VAN BAKATELIER 

Ons eigen doel is om een bakatelier op te richten waar mensen met een beperking de koekjes 'Helpende Handjes' zelf kunnen bakken. Hiermee willen we de integratie van mensen met een beperking stimuleren. Ons doel nu is geld inzamelen voor onze rotatieoven van VDM. 

OPRICHTING VAN BAKATELIER

Door jullie massale aankopen van onze koekjes 'helpende handjes' hebben we ondertussen reeds 2 ovenkarren kunnen aankopen. Dank je wel. We houden jullie op de hoogte. We zijn bijna in de helft van ons bedrag voor onze oven. Onze koekjes kan je heel het jaar door aankopen. 

Binnenkort jouw actie?

Steun ons door koekjes 'Helpende Handjes'  te kopen met jou bedrijf, vrienden, familie, verenigingen...

Een origineel geschenk om iemand die je geholpen heeft in het afgelopen jaar te bedanken met 'helpende handjes'. ? Wil jij jou actie hier zien?


Organiseer je zelf een actie om geld in te zamelen voor jouw school, instelling, jeugdbeweging, bedrijf of individu? Maak dan gebruik van onze koekjes!  Stuur ons een mailtje en we geven je een duwtje in de rug. Laat ons je goede doel weten en wij bezorgen jou leuke tools.  

Binnenkort jouw actie?

Hier wordt de actie die jij op poten zet, in de verf gezet! 

Binnenkort jouw actie?

Hier wordt de actie die jij op poten zet, in de verf gezet! 

Binnenkort jouw actie?

Hier wordt de actie die jij op poten zet, in de verf gezet!